Teateriet Apropos

Køb billet til ZeBu - marts 2019

Hva' tror du selv?

Anmeldelser


Morten Hede, mortenhede.dk

"Dramatiker Brian Wind-Hansen har virkelig taget fat om essensen i den aktuelle religionsbrydningstid og skrevet det ind i denne umiddelbart simple fortælling. Han giver et ellers højpandet spørgsmål en tilgængelig og inddragende tone. Det er ganske imponerende.

(...) 

Samspillet mellem Kaja Kamuk og Camilla Gjelstrup er ganske enkelt fortrinligt. De er begge skuespillere, som arbejder med præcise følelser, der sidder helt uden på kostumet. Som Kaja Kamuk spiller med øjnene, spiller Camilla Gjelstrup med ansigtsmuskulaturen: detaljerigt og nuanceret. De to er på samme tid vidt forskellige og som to dråber vand, og derved giver det en oplevelse af balance i forestillingen. Det samme gælder tilsyneladende samspillet med instruktør Anne Zacho Søgaard, hvilket især kommer til udtryk i de mere humoristiske scener, som emmer af en frihed til at lege med teksten og replikkerne."

Læs hele anmeldelsen


Kathrine Lemmeke Madsen, Den 4. væg

"Hva’ tror du selv? fanger utrolig godt de valg, en 13-årig teenager står overfor. Tro, tvivl, familie og venner er omdrejningspunkterne, og vi følger dem fra hverdagens perspektiv og kan genkende os selv i situationerne på den ene eller anden måde. Vi har alle været træt af en forælder, haft sjove stunder med venner og mistet en, som vi holdt af.

I den forbindelse skaber Camilla Gjelstrup og Kaja Kamuk et fantastisk rum, hvor man fra første minut føler sig tryg – også selvom man kan risikere at få mikrofonen sat op til munden. Der er let til smil, grin og små kække kommentarer, som letter stemningen. Men der er også plads til de triste følelser, man som publikum ikke behøver at holde inde."

Læs hele anmeldelsen

Randi K. Pedersen, Teateravisen

"Hva’ tror du selv' er en stærkt interaktiv forestilling, hvor de to skuespillere med jævne mellemrum hopper ud af deres mange roller og med mikrofon i hånden tildeler tilskuerne hjælpe-roller og får dem til at give deres besyv med. Det giver både indholdet og spillet flere nuancer og sikrer samtidig publikums engagement."

Læs hele anmeldelsen