Teateriet Apropos

En skraldespandskabaret

Medvirkende

Nikolaj Mineka | Instruktør og skuespiller
Uddannet på Skuespillerskolen v/ Aarhus Teater 2008. Freelance skuespiller og instruktør, samt underviser på bl.a. Skuespillerskolen v/ Aarhus Teater. Som skuespiller har Nikolaj b.la. medvirket i ’Fyrværkerimesterensdatter’, ’Sommergæster’, ’Sidste udkald’, ’Lulu’ og ’Det gyldne Kompas I & II’ på Aarhus Teater. Har instrueret og medvirket i egenproduktionen ’Vuggeviser for voksne’ på AROS og Teatret Svalegangen. Har ligeledes instrueret de sidste tre års udgaver af ASB‐Revyen, teaterkoncerten ’Mens de små synger’, monologmusicalen ’Hedwig and the angry inch’, samt ’Hans der drog ud i verden for at finde sin frygt’ hos Teaterministeriet og ’Wake up and smell the Coffee’ samt ’Borgen A-Ø’ og den kommende #bitch#kælling#backstabber med premiere marts 2014 hos Teateriet Apropos.

Kristine Elmedal | Skuespiller
Uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen v/Aarhus Teater 2012. Har medvirket i Husets Teaters I morgen i Qatar og Sweeney Todd og Farlige Forbindelser på Aarhus Teater. Debuterede i 2012 Teateriet Apropos’ FUCK – sex og følelser.

Mathias Gregersen | Kapelmester og musiker, kontrabas, guitar m.m
Uddannet musiker fra Det jyske Musikkonservatorium 2011. Spiller bl.a. i bands Sprakplug og Snakefingers INC. Mathias medvirket ligeledes i Vuggeviser for Voksne i originalopsætningen i 2008 på Skuespillerskolen v. Aarhus Teater og i 2010-versionen på Teatret Svalegangen.

Marco Dania | Musiker, saxofon, klarinet m.m.
Uddannet musiker fra Det jyske Musikkonservatorium 2013. Har medvirket i 2010-versionen Vuggeviser for Voksne på Teatret Svalegangen.

Simon Alstrup | Musiker, guitar m.m.
Uddannet musiker fra Det jyske Musikkonservatorium 2013. Simon debuterer som teatermusiker i En skraldespandskabaret.