Teateriet Apropos

Slagballe Banke

Anmeldelser


Lise Majgaard Mortensen, Kristeligt Dagblad

""Slagballe Banke" formidler flot den ekstase, man kan føle, når man er en del af et kreativt projekt i fællesskab med andre. Den viser også den glæde, man kan føle, når man giver plads til andre. Og så får den os til at huske på, hvorfor vi hver især elsker musik - alle typer musik.

Hans Rønnes lille hverdagsmusical går lige i sjælen og vinder slaget om Aarhus' bedste musikforestilling i denne omgang."

Læs hele anmeldelsen


Gregers Dirckinck-Holmfeld, Gregersdh.dk

"...en af Danmarks mest fantasifulde og begavede instruktører "

Læs hele anmeldelsen


Kirsten Dahl, Aarhus Stiftstidende

"Teatret og Teaterriet Apropos er lykkedes rigtig flot med at pege på storheden og mangfoldigheden i det, at mennesker giver hinanden tid og plads.
(...)
Der er både blidhed, nerve og sejt swung i de 12 sang. Og så bliver den fremført af et stjernehold, som musikkyndigt, med engagement, stærk personlig udstråling og styr på skuespillet sender en smittende overskudsfyldt musik- og menneskehyldest ud i salen, hvor vi starter som publikummer og ender som integrerede deltagere i Slagballe Banke byfesten."

Læs hele anmeldelsen


Henrik Lyding, Jyllands-Posten

"Med en fremragende Daniel Bevensee som den rådvildt trodsige Christian i centrum former skuespillerne deres figurer som små, præcise skæbneportrætter, rørende og genkendelige, i en kollektiv fortælling om dagens Danmark."

Læs hele anmeldelsen


Morten Hede, Mortenhede.dk

"Daniel Bevensee, i rollen som Christian, indleder forestillingen med en sang, som han selv spiller guitar til – lige så sikkert og tilbagelænet som en ung Allan Olsen; og med al respekt lyder hans østjyske stemme også lidt derhenad. Og hans drivkraft igennem forestillingen, hans motivation for at få Slagballe Banke-koncerten til at lykkes, er smittende og inddragende for publikum."

"Forestillingen er en underholdende, rørende, opløftende og gennemført musikalsk teateroplevelse. Endnu et værk af teaterskaberen og iscenesætteren Hans Rønne, som får os tættere på os selv og på fællesskabet."

Læs hele anmeldelsen


Signe Birk Backs, Ungt Teaterblod

"Det er i den grad i øjenhøjde og appellerer til hver enkelt af os. Her er ingen smarte effekter eller teater-gøgl, der fortryller virkeligheden. Det her ER virkeligheden – simpelt og ligetil, og uendeligt uforudsigeligt. Tilsæt så en ordentlig skudfuld godt humør, høj energi og musikalsk snilde. Så skulle du have opskriften på en succesrig teateroplevelse med mange fine, underfundige og rørende, ærlige øjeblikke."

Læs hele anmeldelsen


Kulturkongen

"Underholdende, swingende og rigtig feel good teater, en klar anbefaling herfra." - Lone Thomsen

"man får grint, klappet og gynget med til de ørehængende sange, der er medtaget." - Freja Linnea Faarup

"Hvis man er til god musik og gerne vil se nogle utrolig dygtige musikere, der formår at skabe en god stemning, så vil jeg klart anbefale "Slagballe banke"." - Anja Bjerrum

"Men stykket er mere end bare god musik. Forestillingen tydeliggør, at musik er et universelt sprog, som bringer mennesker sammen. Det eneste som manglede for at fulende stemningen af at være tilstede ved byfesten på Restaurant Slagballe Banke var en kold fadøl." - Christina Olesen

"Så sjovt og dygtigt fremført, at man kan komme i tvivl om det er noget, der bliver spillet eller det er virkelighed." - Svend Riis


 

Læs hele anmeldelsen