WELCOME TO THE INTERNET og HVA’ TROR DU SELV? kommer på turné i sæson 2020/21

TURNÉSALGET ER ÅBENT.

På trods af corona-pandemien kan vi med stolthed fortælle at vi stadig kommer ud i det ganske land med to fantastisk gode forestillinger.

I det følgende vil vi præsentere WELCOME TO THE INTERNET og HVA’ TROR DU SELV? Begge forestillinger har allerede solgt en del turné, så vi ved med sikkerhed at turnéerne bliver til noget.

WELCOME TO THE INTERNET
– Ungdomsteater om ulovlig videodeling

Turné i november, december og januar. Januar er på nær én dag, allerede udsolgt, men vi har ledige dage i november og december

I WELCOME TO THE INTERNET møder vi Emma, hvis verden bliver vendt på hovedet, da en video af hende ufrivilligt bliver allemandseje. Fortællingen er en blandt flere, for i dette farverige univers fører tre guider os igennem en collage af fortællinger, der kommenterer og diskuterer overvågningssamfundet, vores konstante ”like-jagt” på de sociale medier, virksomheders interesse i de oplysninger, vi bytter væk for at være en del af fællesskabet og meget mere.

WELCOME TO THE INTERNET er en eksplosiv forestilling, der giver et godt afsæt til at arbejde med og diskutere elevernes adfærd på nettet.

JACK SOLENG FRA SSP THISTED FORTÆLLER OM FORESTILLINGEN

“WELCOME TO THE INTERNET er et humoristisk, nærværende og tankevækkende teaterstykke, som tager publikum med på en karruseltur ud i den digitale ungeadfærd.

Som en del af den forebyggende indsats i Thisted Kommune, hvor vi arbejder med at give børn og unge en ikke-krænkende digital kultur, inviterer vi alle elever fra 8. årgang og deres forældre til se forestillingen i fællesskab. Det giver et rigtigt godt afsæt til, at forsætte dialogen om det gode liv på nettet ude i hjemmene. Forestillingen er derudover et perfekt startskud på vores SSP-temadag for 8. årgang, hvor der arbejdes yderligere ind i de aktuelle dilemmaer WELCOME TO THE INTERNET rejser’.

 

HVA’ TROR DU SELV?
– Ungdomsforestilling om tro og tvivl

Turné i december og januar.

 HVA’ TROR DU SELV kredser om den spagat, unge skal lave mellem forældrenes “du vælger jo selv” og forvirringen over nutidens mange muligheder for åndelig orientering. For hvad er det for nogle valg man står overfor, når man som teenager gør sit for at passe ind blandt vennerne og samtidigt skal finde ud af, hvad man selv tror på?

Forestillingen er en smutvej til at mærke, hvordan man har det indeni og til at tale om det, der betyder noget. Unges hverdag, ensomhed og identitetskamp foldes ud i denne interaktive forestilling, der hellere stiller spørgsmål end leverer svar. Har vi mistet sproget og evnen til at tale om de store spørgsmål? hvor forsvandt det hen, og hvorfor spørger de voksne kun ind til, hvordan det gik til fodbold, eller hvad vi lærte i engelsk?