Teateriet Apropos

FUCK

Anmeldelser

Nomineret til Publikumsprisen ved Aarhus Scenekunstscenters Prisuddeling 2013

Juryens motivation for nomineringen:
“Det her er en forestilling, der tager fat om nosserne på sex-myterne, og møder de unge på deres egne præmisser og med deres eget sprog. Den zapper mellem en række episoder, hvor der bliver taget kærligt hånd om forskellige aspekter af sexlivet, som “forelskelse”, “kussens kræfter” og “pikkens eget liv” – debatskabende, morsomt og uden løftede pegefingre. Dynamisk og energisk bringer de tre skuespillere publikum gennem forestillingen, mens de sikkert springer ud og ind af mange forskellige roller. FUCK er en forestilling der rammer plet på indhold og form i forhold til målgruppen og kalder en pat for en pat!”


Kirsten Dahl, Teateravisen.dk

“Her lander ganske mange scener i både lattermavemusklerne og i et refleksionsappellerende modus i forhold til ungdomsmålgruppen, fordi situationerne er genkendelige og bliver fremstillet uden mærkelige filtre og mystificerende lag.
Men også og i høj grad fordi Christine Sønderris, Daniel Bevensee og Kristine Elmedal spiller unge så overbevisende troværdigt, ikke-forlorent og dynamofyldt.”