Dagbog #137

Syddjurs,Tirsdag 19.01.2021
Kære dagbog
I dag har været meget stille og rolig, ligesom de andre dage.

Jeg startede dagen med at vågne kl. 08:10 og gøre mig klar til morgentjek. Da jeg have fået tjekket mig ind, tog jeg mig noget mad, også skulle jeg have dansk kl. 09:00 – 12:00, derefter fik jeg en pause til kl. 13:00.

Jeg synes dagen går meget hurtigt om dagen, men om aften går det meget langsomt, da jeg ikke har noget at lave, jeg ligger for det meste bare i min seng, nogle gange er jeg sammen med mine venner, men der er ikke så tit.

Dagen starter, og jeg venter bare på at den bliver slut, slut så en ny dag kan starte. Fra hver dag der går, håber jeg bare på, at corona snart vil stoppe, og alt kunne blive det samme som før.

Det er meget koldt udenfor. Jeg sidder hver dag, og glæder mig til sommer, så jeg kan komme ud og sejle med min familie. Min familie er meget hjemme her for tiden, og det er jeg også.

Jeg troede at når jeg er så meget hjemme, at jeg ville være meget mere sammen med min familie. Sådan er det ikke, vi sidder hver især med vores telefon eller ser fjernsyn. Vi spiser sammen, og snakker der, men jeg er mere sammen med min familie, når vi ikke er hjemsendt. Jeg tror at når jeg er så meget hjemme, at jeg bliver meget hurtigere træt, derfor vil jeg hellere ligge i min seng.

Jeg går minimum en tur om dagen, fordi jeg bliver mere frisk af at gå ture.

Jeg skal også begynde at løbe igen, jeg har ikke måtte løbe på grund af min skinnebensbetændelse, det er jeg meget ked af, har nemlig ikke måtte træne så meget. Det har været godt får mine skinneben at jeg har været så meget hjemme, så de har fået en pause.

Jeg savner derimod virkelig meget at spille håndbold på efterskolen, jeg savner det med at træne med mine venner. Det tænker jeg meget over når jeg bare ligger om aften, hvilket det er nu.