Dagbog #14

Syddjurs, mandag 20.04.2020

Kære dagbog

Jeg har været herhjemme i over en måned, jeg har være sammen med min familie alene i næsten tre måneder. Jeg ved godt at Danmark ikke har været lukket ned i 3 måneder men, min familie og jeg har været på ferie i Afrika i 6 uger, så jeg syntes selv jeg gerne vil være sammen med andre mennesker. men det bestemmer jeg jo ikke selv.
Det var værst lige da jeg kom hjem fra min ferie, jeg tænkte nu skal jeg være sammen med alle mine venner. Men selvfølgelig skulle jeg ikke det en dag efter at jeg kom hjem lukkede Danmark ned. Jeg gik i flere dage og håbede på at de snart ville sige at man måtte være flere end 10 sammen.
Jeg husker specielt en morgen hvor det var rigtigt slemt, jeg vågnede som sædvanligt og gjorde min morgen rutine. Jeg havde ærlig talt glemt alt om Corona virus og jeg troede alt var normalt. Men det står overalt i nyhederne, altså overalt, der er næsten ikke en artikel der ikke handler om Covid19. og det er ikke dejligt at vågne op til at man bare skal blive halv deprimeret over at man ikke må være sammen med andre udover sin husstand.