Dagbog #37

Syddjurs, mandag 20.04.2020
Kære dagbog,

Jeg er nåede til det punkt hvor jeg ikke kan huske hvor mange dage jeg her hjemme i stedet for at være i skole. Alle dage er ens, kedelig og lange. Corona har overtaget alt. Jeg savner mine venner, min kæreste og familie medlemmer jeg ikke har mulighed for at se.

Jeg savner også at gå i skole, det er mit sidste år i folkeskole og det er virkelig nederen at jeg ikke kan se mine klassekammerater og nyde vores sidste tid sammen. Nu sidder jeg bare på mit værelse og genser alle mine yndlings serier. Ind i mellem går jeg en tur med nogle veninder for ikke at blive helt træt af min familie, men mange af mine venner bor langt væk og det er ikke så nemt at se dem. Jeg håber snart at vi kan komme i skole igen og se hinanden. Jeg ved godt at når jeg kommer i skole igen kommer det ikke til at være det samme som før vi blev sendt hjem men det må meget gerne snart ske. Lige nu vil jeg meget hellere side og kede mig i en historie time med mine venner end at side her hjemme helt alene.

Jeg håber snart at Danmark kan åbne op igen, så jeg kan gå tilbage til mit gamle liv og hygge mig med mine venner. Der er mange der siger at corona også kan gå ud over sommerferien, den sommerferie som jeg har glædet mig til i næsten et år og lavet planer til. Min familie har allerede skulle aflyse den ferie vi skulle have været på. Og alle de koncerter jeg skulle have været til er også aflyst. Selvom det måske ikke bliver den sommer som jeg havde håbede vil jeg stadig prøve at får det bedste ud af den. Jeg bliver gerne hjem en måned mere hvis bare jeg kan se mine venner igen.