Dagbog #44

Syddjurs, onsdag 15.04.2020
Kære dagbog

På grund af denne corona krise er alle blevet bedt om at blive hjemme, hvilket også betyder at der er en form for hjemmeundervisning. Der må også kun være et husholdningsmedlem som går ud for at købe mad, jeg kan godt forstå hvordan det ville hjælpe med at mindre personer kan give eller få corona, men det kan kun blive kedeligere at blive hjemme.

Jeg savner at se mine venner i skolen, gå i byen og få sushi, gå ind og se en film i biografen, og at holde pj-partys. Vi havde også planlagt at komme på ferie, vi har ikke fået noget at vide endnu, men vi håber.
Der er mange der synes at det er træls at konfirmationerne er blevet udskudt, jeg derimod har ikke noget imod det. Ja det er træls at man ikke kan holde fest lige med det samme men, det kan først og fremmest være man har fået nye ønsker til den tid, det kan også være man får et ”glow-up”, så man kan se pæn ud i de billeder man så kan kigge tilbage på (det kan også være at man er ligeglad med det, to each their own). Jeg er også ok med det fordi jeg er en meget lille person, og jeg har ikke fundet en kjole i den rigtige størrelse jeg syntes er pæn endnu, og det kan jo så være at jeg vokser eller at der kommer en pæn kjole i en rigtig størrelse.

På grund af hjemmeundervisning starter min skoledag først klokken ni og normalt ender den klokken to, så min skoledage er blevet kortere. Jeg vågner normalt omkring klokken 8-9 stykker, det gode hved alt det her er at jeg kan sidde i skole i mit nattøj.

Jeg tænker på hvor godt det er for verdenen. Måske er det bare jordens måde at redde sig selv på. Der kører færre biler på vejene som hjælper med co2 og med færre gummi fra dækkene der bliver skyllet ned i havene, der er også mindre co2 i luften fordi mindre flyvemaskiner flyver rundt omkring.