Dagbog #5

Syddjurs, mandag 06.04.2020

Jeg bliver glad når jeg er sammen med min kæreste, når jeg laver musik, spiller computerspil eller når jeg spiller Dungeons & Dragons.
Jeg håber hverdagen er tilbage til normal om et halvt år, men man ved aldrig hvor længe COVID-19 varer ved. Der er nok nogle der vil kalde mig pessimist, da jeg ikke tror corona virussen går over her om lidt, jeg tror det kommer til at være noget hele verden kommer til at bøvle med et par måneder endnu.
Min hverdag er ret afslappet synes jeg. Jeg har undervisningen fra kl 10-15. Så det betyder jeg kan sove længere end normalt. Det nyder jeg virkelig. Når jeg så har fri bruger jeg min tid sammen med kæreste, som jeg er gået i isolation med, det er rigtig dejligt at vi kan være så meget sammen. Ellers sidder jeg og laver musik, en gang imellem kan jeg forbedre mig til at spille Dungeons & Dragons, med mine venner, vi spiller online bare rolig. Vi skal jo holde afstand.
Jeg plejede før COVID-19 at være sammen, med mine venner, være sammen med min kæreste, spille computerspil og lave musik.
Nu kan jeg ikke fysisk være sammen med mine venner, men jeg kan stadig spille med dem, lave musik og jeg kan stadig være sammen med min kæreste, fordi vi er gået i isolation sammen.
Nedlukningen betyder at jeg er mere sammen med min kæreste, hvilket jeg synes er dejligt. Jeg får også lavet en hel del mere musik end jeg plejer. Så nedlukningen har faktisk ikke rigtig påvirket mig særligt negativt.