Dagbog #60

Syddjurs, fredag 17.04.2020

Kære dagbog

I dag ville jeg fortælle om min dag fredag den. 17/4-2020, her i corona lockdown som nu har været aktuelt i en månedstid. Jeg prøver at stå så tidligt op som muligt. De første to uger stod jeg op kl 07:10, spiste morgenmed og gjorde mig klar til skolestart kl 08:10.
Men jeg må ærlig indrømme at jeg nu står op kl 07:50 og hurtigt tager noget morgenmad inden skole. Nå men min fredag startede ud med idræt, og vi skulle lave yoga! Yes man. Jeg synes det er ret vi stadig har idræt hvor vi kommer ud og bevæger os bare lidt, fordi mit energiniveau er virkelig falde i lockdown. Jeg valgte da jeg var færdig med yoga at træne lidt mere, og derefter tage et bad. Kl 11.00 havde jeg google meet med min klasse hvor vi skulle introduceres for vores anerledes mandag, og ellers skulle vi bare snakke om hvordan det gik med visuelundervisning. Så vidt muligt forsøger jeg at spise frokost kl 12, nogle dage bliver det lidt senere. Efter frokost havde jeg dansk og tysk, men jeg faldt i søvn efter frokost for først gang her i lockdown. Før lockdown faldt jeg nemt i søvn efter skole, fordi jeg var dårlig til at få nok søvn om natten. Og det har bestemt ikke ændret sig her i lockdown, Forskellen nu er bare at jeg tit bliver træt midt på dagen i mens jeg stadig er i skole. Dog har jeg været god til ikke at flade i søvn, men den fredag kunne jeg ikke holde mig vågen.
Jeg vågede igen kl 14 fordi min mor kom hjem fra arbejde. Der var jeg virkelig nederen over at jeg fladt i søvn, fordi jeg godt vidste hvor mange aflevering og lektier havde til ugen efter. Men så må man tage det sure med det søde og lave afleveringer hele weekenden. Efter jeg vågede kl 14.00, skulle jeg lige samle kæftede til at stå op og gøre mig klar, fordi jeg skulle på arbejde kl 16.00. Jeg er virkelig taknemmelig for at jeg i denne tid har et arbejde som stadig har åben, jeg arbejder nemlig i Rema 1000. Det har for mig været et frirum at tage på arbejde, og faktisk må møde en masse mennesker lovligt. Min arbejdsdag er fra 16-22, 6 timer men jeg nyder det flydt ud. Selvom der er mange mennesker, skal jeg huske mig selv på at jeg er en af heldige der stadig kan gå på arbejde. Specielt en fredag synes jeg det er ekstra fedt at få lov til at være på arbejde, fordi før corona ville jeg højst sandsynligt skulle til fest eller i så flad være sammen med nogle veninder. Og nu hvor der ikke er fester, har jeg ikke så meget at lave en fredag aften så hvorfor ikke arbejde?
Da jeg fik fri var kl ca 22.15 og derefter tog jeg hjem, slappede af indtil jeg fladt i søvn.