Dagbog #62

Syddjurs, mandag 20.04.2020

Kære dagbog

I dag startede jeg dagen med en løbetur sammen med min mor og lille søster. Hvilket faktisk var ret dejligt, bla. fordi jeg kom lidt ud og lavede noget andet, end at sidde hjemme og lave lektier, og også fordi der er begyndt at blive så godt vejr. Da jeg kom hjem, gik jeg i bad, og derefter begyndte jeg med skolearbejdet.

Først lavede jeg engelsk og tysk tests, og herefter havde jeg et google meet møde. Jeg synes, at det i løbet af de sidste cirka fem uger, er blevet sværere og sværere at koncentrerer om skolearbejdet. Hvis man går i stå i noget, kan man nemlig meget hurtigt komme til at finde sin mobil frem, og så løber tiden fra en. Men i dag var heldigvis en af de nemmere dage.

Senere hen ad dagen har jeg været på arbejde, hvilket var min første arbejdsdag, siden vi blev sendt hjem fra skole. Jeg arbejder som ungemedarbejder på min gamle skole, hvor jeg normalt hjælper med at gøre rent ved f.eks. at feje i klasselokalerne. Men pga. de nye retningslinjer regeringen har meldt ud, skal alle skoler der nu åbner med elever fra 0. til 5. klasse, gøre rent og spritte af, hvilket så er mit job. I dag var der dog ikke så meget at lave, da det kun var 0. og 1. klasse, der var startet.

Men i dag var også lidt en trist dag, da det er sidste dag, hvor både min lille søster og jeg er i hjemmeskole. Hun går nemlig i 4. klasse og skal starte i skole på mandag, imens jeg indtil videre stadig har hjemmeskole i tre uger mere. Så det bliver nogle endnu længere og hårdere dage i hjemmeskole, end det har været indtil nu. Jeg kan også mærke, at jeg virkelig er begyndt at savne mine venner og det sociale.