Dagbog #69

Syddjurs, tirsdag 07.04.2020

Kære dagbog
I dag er det d. 7. april og det er min mors fødselsdag. Hun bliver 50 år så vi har planlagt at holde en fest. Men vi er alle i karantæne så vi måtte aflyse og selv holde noget for hende.
Dagen startede med at mine forældre kørte meget tidligt til Bønnerup for at købe fisk, fordi de håbede på at på det tidspunkt ville der være mindst mennesker. Det er påskeferie, men alligevel sad jeg og læste en bog færdig vi havde fået for i dansk på skoleintra.
Da mine forældre kom hjem, begyndte vi at lave påskefrokost, det var virkelig hyggeligt. Så ringede det på døren, og der stod en af min mors veninder. Hun havde stillet hendes pakke til min mor ved døren, men hun stod selv 3 meter væk imens de stod og snakkede. De ville normalt have givet hinanden en krammer men man skal jo holde sig på afstand pga. corona. Pludselig råbte jeg til min mor ”Mor! Der holder en varevogn, der stod ”Auning Blomster” på” der kom en mand ud med en kæmpe buket blomster. Han stillede dem foran vores bryggersdør. Min Mor løftede blomsterne ind og stillede dem i en vase. Derefter gik hun direkte hen til spritten, det har min familie nemlig en aftale om.
Nu var frokosten klar, vi skulle til at spise. Det banker på døren, jeg gør ned og kigger det er en ”blomster mand”, jeg prøvede at signalere til ham at han bare skulle sætte den nedenfor døren, men han blev bare stående. Jeg synes det er så mærkeligt at man ikke må røre hinanden. Så tog jeg imod blomsterne og kaldte på min mor. ”Ej, der står jo to andre buketter udenfor. Vi må ikke have opdaget dem komme med dem” det morede vi os vældigt over.
Da vi nåede til aftensmaden, havde der nået at komme 2 buketter blomster mere, og vores barnepige Julie havde også været der med en gave.
Vi grillede fisken til aftensmad, det smagte godt.