Dagbog #98

Syddjurs, mandag 20.04.2020

Kære dagbog
Jeg savner alle mine venner virkelig meget. Jeg savner festerne, byturene og sleepovers. Min mor er faktisk god til ikke at irritere mig og gøre mig på nerverne. Jeg tror det er fordi hun ved hvilket situation jeg står i og at jeg hurtigere kan blive sur. Jeg får heldigvis lov til at være samen med min kæreste og min bedste veninde. Jeg ved da godt nok heller ikke hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke måtte se nogen som helst.
Her for tiden er der virkelig godt vejr udenfor så jeg kan virkelig nyde solen. Det er bare så træls jeg ikke kan nyde den med et flok venner nede på stranden. Jeg tænker tit hvor jeg ville være hvis ikke Corona-krisen eksisterede. Tænk at jeg kunne have været inde i byen og shoppe sommertøj med 4 veninder lige nu, og så ligger jeg bare her? Jeg hader corona. Gid den bare forsvandt og aldrig kom tilbage.
Jeg savner skolen meget mere end jeg troede jeg ville. Jeg kan jo nærmest ikke engang huske skolen længere. Det er måske lidt af en overdrivelse men jeg synes stadig føles som er det 100 år siden jeg sidst så mit klasselokale og mine klassekammerater. Jeg glæder mig virkelig meget til at se dem alle igen! Jeg håber virkelig jeg når at se dem inden sommerferien. Vi nåede aldrig at sige ordentligt farvel.
Jeg har fundet ud af at mit humør har det bedre når jeg bevæger mig. Så jeg er begyndt at træne hver anden dag og cykle ture nogle par gange om ugen. Jeg synes selv det var et godt tidspunkt at komme i form på.
Jeg har netop i dag aftalt med min mor at vi sejler til Tunø i weekenden og min kæreste skal med. Jeg tror ikke der er særlig mange over på øen, det håber jeg i hvert fald ikke. Min mor siger at der bliver rigtig godt vejr med meget sol. Jeg håber det passer for så kan jeg få rigtig meget sol. Jeg glæder mig sådan til at vi skal grille, gå lange ture på øen og sove på båden. Det er altid så hyggeligt.
I morgen tager jeg hjem til min bedste veninde og bliver der til på fredag. Jeg glæder mig virkelig meget. Vi plejer altid at hygge os sammen. Vi ser gode film, hører one direction og gå nogen ture.

Jeg savner alle mine venner meget og håber, og ønsker at jeg snart skal se dem igen.