FUCK

– sex, følelser og skolens bedste patter

TURNÉ 2014-15 – Læs mere under Turnéspecifikationer

FUCK spiller på Nordisk PULS i Odense d.17.juni 2014

…kærester, forelskelse, dig, mig, os, normalitet, drømme, venner, grænser, følelser, tryghed, den første gang, humor, identitet, humørsvingninger, vilde tissemænd, onani, homoseksualitet, porno, kussens kræfter, pikkens pinlighed, fordomme, fantasier, pik, patter, paradise og SEX….Verdenen kan virke uoverskuelig for en ung i forandring! Vi byder jer velkommen indenfor til et underholdende og humorfyldt supplement til den traditionelle seksualundervisning med et fokus på det sunde sex- og kærlighedsliv for 7.-10. klasse.

Lad os sammen afmystificere de gængse myter omkring sex og de unges forestillinger om, hvad de skal leve op til. Uden en løftet pegefinger, afsejler vi de seksuelle normer og skaber genkendelighed fra de unges liv gennem små enkeltstående historier og situationer som behandler temaet fra forskellige perspektiver.

FUCK skaber et forum, hvor vi møder de unge i øjenhøjde, og hvor det er i orden, at man kalder en spade for en spade og der bliver sagt ”pik og patter”. Forestillingens formål er at sætte fokus på det sunde sex- og kærlighedsliv og ’FUCK’ lægger i den grad op til debat.

FUCK har netop turnéret på Færøerne hvor den nationale tv-station KVF kiggede forbi. 
Se indslaget her.

Forestillingen er støttet af

 

Information

Tid
Turné 2014/15

5. – 12. nov 2014 + 13. – 14. april + 27. marts – 4. maj 2015.

Sted
Teater ZeBu
Øresundsvej 4
2300 København S

Medvirkende
Christine Sønderris/Filippa Suenson, Kristine Elmedal og Daniel Livbjerg Bevensee

Instruktør
Leiv Arne Kjøllmoen

Scenograf
Daniel Livbjerg Bevensee

Dramaturgisk Assistent
Marie Munk Olsen

Dramatikerkonsulent
Henrik Szklany

Lysdesign
Kian Larsen

Producent
Teateriet Apropos & Teaterhuset Filuren

Undervisningsmateriale

Materiale til brug i undervisningen.

Kontakt

Marion Vick

Teaterleder
51 20 16 02
marion@teaterapropos.dk

Køb af forestillingen

Refusionsgodkendt

Målgruppe: 13+ (7.-10. klasse)

Varighed: 70 min.

Pris ekskl. moms: 9.120,- (ved max. 80 pers.), 11.120,- (ved max. 100 pers.)

Spilleareal inkl. publikum: Min. 8 x 12 x 3 (BxDxH)

Strøm: 380V (3x16A)

Mørklægning: Ja

Opstillingstid: 3 timer

Type: Indendørsforestilling

Nomineret til Publikumsprisen ved Aarhus Scenekunstscenters Prisuddeling 2013

Juryens motivation for nomineringen:
“Det her er en forestilling, der tager fat om nosserne på sex-myterne, og møder de unge på deres egne præmisser og med deres eget sprog. Den zapper mellem en række episoder, hvor der bliver taget kærligt hånd om forskellige aspekter af sexlivet, som “forelskelse”, “kussens kræfter” og “pikkens eget liv” – debatskabende, morsomt og uden løftede pegefingre. Dynamisk og energisk bringer de tre skuespillere publikum gennem forestillingen, mens de sikkert springer ud og ind af mange forskellige roller. FUCK er en forestilling der rammer plet på indhold og form i forhold til målgruppen og kalder en pat for en pat!”

   

Kirsten Dahl, Teateravisen.dk

“Her lander ganske mange scener i både lattermavemusklerne og i et refleksionsappellerende modus i forhold til ungdomsmålgruppen, fordi situationerne er genkendelige og bliver fremstillet uden mærkelige filtre og mystificerende lag.
Men også og i høj grad fordi Christine Sønderris, Daniel Bevensee og Kristine Elmedal spiller unge så overbevisende troværdigt, ikke-forlorent og dynamofyldt.”