Om teatret

TEATER APROPOS

Et turnéteater med base i Aarhus.
Teater Apropos er et professionelt turnéteater med base i Aarhus. Teatret drives af teaterleder Marion Vick, skuespiller og scenograf Daniel Bevensee og producent Kathrine Kihm.

Teatret blev stiftet i 2011 under navnet Teateriet Apropos af skuespiller/scenograf Daniel Bevensee og skuespiller/instruktør Nikolaj Mineka, begge er uddannet fra Skuespillerskolen v/Aarhus Teater.

Vi vil producere scenekunst med noget på hjerte, af høj kvalitet, om højaktuelle temaer i øjenhøjde og med en usnobbet tilgang. Scenekunst, hvor enkeltheden i iscenesættelsen, den gode historie og det klare udtryk er den gennemgående stil. Dette vil vi gøre ved at skabe:

– Scenekunst, for og om de unge

– Scenekunst, der skaber debat hos de unge, både før, under og efter

– Scenekunst, der markerer sig som nyskabende

– Scenekunst, der underholder, informerer og prikker til følelser

– Scenekunst, der tør

Folkene bag

Ud over Marion, Daniel og Kathrine der til dagligt driver teatret tæller teatret også de ca. 20 ad-hoc ansatte kunstnere, der skaber produktionerne og sender dem ud på landevejene, samt den aktive bestyrelse, der vejleder og støtter op om teatrets aktiviteter og udvikling.

Bestyrelsen består af:

Kristian Hald Jensen, formand – Freelance sceneinstruktør. Tidligere generalsekretær for DATS – Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed

Anni Marquard –  Leder og stifter af Center for Digital Pædagogik og Cyberhus

Henrik Szklany – Freelance dramatiker

Signe Lund Juhler – Direktør for Fonden Filmtalent

Kristian Rørbæk Thrane – Head of Communications ved AAL Forum 2019 og RIWC 2020, tidligere Community Manager ved Aarhus 2017 og Frivillighovedstad 2018.

Irene Kristensen – Skolelærer og aktiv skoleteateropkøber

Teatret støttes af

Marion Vick

Teaterleder
51 20 16 02
marion@teaterapropos.dk

Daniel Bevensee

Skuespiller / Scenograf
29 91 27 20
daniel@teaterapropos.dk

Kathrine Kihm

Producent
40 95 05 00
kathrine@teaterapropos.dk