Den populære ungdomsforestilling vender tilbage!

Teater Apropos og Teaterhuset Filuren havde første gang premiere på ungdomsforestillingen FUCK i efteråret 2012. Nu 10 år efter genoptager vi succesforestillingen sammen med Odsherred Teater i en opdateret version.

Vi glæder os til at præsentere jer for en uforskrækket og humørfyldt fortælling om sex, følelser og kroppen i forandring. Her 10 år efter forestillingen havde premiere første gang, er der sket meget med samfundets måde at tale om sex og køn på. Metoo bevægelsens indtog, et øget fokus på og tiltag imod digital krænkelse og en mere inkluderende snak om homoseksualitet og definition af kønnet har ændret os og vores forståelse af sex og krop. I denne opdaterede 2023 version af FUCK, holder vi fast i den gode grundfortælling, men vi krydrer den med alt det nye vi har lært siden 2012.

 

Om forestillingen
I forestillingen møder vi bl.a. Rosa, Jakob og Cille. 

Rosa er fremme i skoene, og har travlt med alt hvad der vedrører krop og seksualitet. Hun er vild med Mads K. fra 10. klasse, og er så klar på at miste sin mødom…og gerne til festen i aften. Men er hun overhovedet klar til alt det hun har så travlt med? 

Jakob er vild med Julie. I timen får Jakob ståpik, da han sidder og dagdrømmer om Julie, lige inden han skal op og fremlægge for hele klassen. Den pinlige oplevelse bliver bare første af mange i Jakobs anstrengte kamp med sin teenagekrop og den der ustyrlige pik, der aldrig kommer frem på de rigtige tidspunkter.  

Cille er forelsket i sin bedste veninde Anna. Betyder det så at hun er lesbisk? Hvad gør man, og hvor går man hen, når man er i tvivl om sin seksualitet og sin krop? Cille prøver at komme tæt på Anna og venindernes nærhed fører dem på en undersøgelsesrejse i krop og kærlighed – ind til en dag, hvor de sammen får gjort noget der sætter relationen på prøve. 

“FUCK” er et kærligt klap på skulderen til unge. Med varme, humor og konkret fokus på det sunde sex- og kærlighedsliv, stiller forestillingen skarpt på kroppen i forandring under teenageårene. De unge bliver mødt i øjenhøjde i et rum, hvor det er i orden at kalde en spade for en spade eller en pat for en pat.

 

Fotograf: Bibi Berge

 

Forestillingen er støttet af

 

Information

Spilletider og steder

Teaterhuset Filuren i Aarhus
Tirsdag d. 18. april kl. 17.00 og 19.00

Teater ZeBU i København

tirsdag d. 25. – torsdag d. 27. april
Se spilletider på Teater ZeBUs hjemmeside

Medvirkende

Ludmilla Faber Striim, Hans Christian Schrøder og Mette Gregersen

Instruktør
Leiv Arne Kjøllmoen

Assisterende Instruktør
Daniel Bevensee

Scenograf
Daniel Bevensee

Lysdesign
Jesper Jepsson

Dramaturg
Marion Vick

Alder: 13 +

Varighed: 60 min 

Forestillingen egner sig for udskolingen, men er også velegnet for gymnasier og efterskoler.

Forestillingen har særligt relevans for fagene: Samfundsfag, dansk og drama

FUCK er en super fin forestilling, som er oplagt for elever i udskolingen. Der er lagt op til mange temaer, som kan viderebehandles i klasseregi – eller som man selv kan tale med sine teenagebørn om efterfølgende, hvis man ellers kan overtale dem til at se forestillingen sammen med mor eller far.

⭐️⭐️⭐️⭐️ – Trine Wøldiche, iscene.dk

 

Jeg vil blot sige tusind tak for muligheden for at komme ind og se forestillen FUCK i onsdags. Vi havde en forrygende tur og en meget god oplevelse. Jeg evaluerede med min klasse næste dag, og alle var enige om, at det var det fedeste teaterstykke de nogensinde havde set. Det var tåkrummende, pinligt, grænseoverskridende men mega lærerigt på samme tid. I ramte virkelig plet ift. målgruppen og til temaet.

– Heidi Toft Picard, Tranbjerg Skole

Kontakt

Marion Vick

Teaterleder
51 20 16 02
marion@teaterapropos.dk

Anmeldelser og læreudtalelser