Dagbog #111

Syddjurs, mandag 20.04.2020

Kære dagbog

Endnu en Corona-dag er gået.

Jeg har startet dagen ud med min sædvanlig morgenmad, som er havregrød. Jeg kalder det for varm morgenmad, og jeg har nærmest spist det hver morgen i hele mit liv. Mens jeg spiste min morgenmad, var jeg til møde med klassen og skolesagerne blev lavet. Det er en mærkelig måde at gå i skole på. Vi får bare en masse lektier og med tiden er jeg rigtig begyndt at savne mine venner. Heldigvis kan vi snakke sammen online.

Så tog jeg lige et spil på min computer sammen med mine gode venner. Det var ret sjovt.

Efter det skulle jeg til fodboldtræning, så er og som alt andet er det nu også online. det forgår på den måde, at vi modtager nogle øvelser, som vi skal lave. Vi skal sende en snap til vores fodboldgruppe, hvor vi laver øvelserne. Jeg trænende med tre af mine gode venner. Vi træner på en boldbane ikke så langt fra, hvor vi bor.

Efter træning synes jeg, at det var på tide, at jeg skulle have noget mad. Jeg tog noget koldskål, da der ikke var det stor udvalg i huset. Men så var det jo heldigt, at vi skulle til Bilka to go senere.

Vi sad i bilen på vej til Bilka to go, hvor vi skulle hente de varer, som vi har bestilt. Det er efterhånden en kæmpe oplevelse at køre til Bilka to go. Min mor, søster og jeg tager altid der ind sammen og det er meget sjovt. Når vi kommer derind, åbner de bagagerummet og pakker bilen. Det er nok den nemmeste måde at handle ind på, for man skal ikke gøre noget – det kan helt klart anbefaledes. Jeg har også fået at vide at indkøb ikke er noget for børn i de her Corona tider.

Efter aftensmaden gik en jeg en tur med min hund. Vores hund har nærmest fået Corona stress, fordi vi alle vil ud og gå med den. Jeg tror også den har tabt 2 kg. Stakkels Nova. Her den anden dag bandt min søster vores hund til en lygtepæl, fordi den stoppede midt på en tur og ikke gad gå mere. Min mor løb hele vejen derned, fordi hun var bange for at vores hun ville blive taget. Heldigvis var hun der endnu,

Nu sider vi endelig bare og hygger. Vi spiser nogle hjemmelavede cookies, som mig og min mor har bagt. Vi har faktisk bagt en del i denne her tid og det er lækkert. Der er ikke ret meget at lave ud over at være sammen med familien, men det er jeg også ved at være træt af.

Stop nu med al den Coronatid.

Godnat.