Dagbog #136

Syddjurs,tirsdag 19.01.2021
Kære Dagbog

I dag har været en dag ligesom alle andre under krisen. Jeg stod op klokken 8:25, jeg tændte så min computer og gik ind på zoom for at blive tjekket ind derefter kunne jeg ligger og se lidt Netflix inden jeg skulle til time. Jeg spiste lidt mad og så stod dagen ellers bare på onlineundervisning, desværre. Onlineskole er dødsygt og man er ved at falde i søvn, når man bare sidder på zoom.

Jeg savner mine venner, og jeg kan ikke holde styr på dagene længere, jeg tror det er lørdag selvom det er søndag, min døgnrytme er helt væk, jeg sover om dagen og vågn om natten.

Jeg savner at tage turen hen til fitness på efterskolen, med gutterne for at træne og holde mig aktiv. De eneste jeg ser på en dag, er min mor, far og så en af mine bedstevenner som jeg er sammen med hver dag, for at det sociale ikke ryger helt væk, derudover holde jeg kontakt med mine andre venner ved at snakke og skrive med dem, men det er jo slet ikke det samme som før krisen, hvor vi var sammen hele tiden, jeg savner den normale hverdag på efterskolen og håber snart vi får den tilbage.