Dagbog #23

Syddjurs, mandag 20.04.2020
Kære dagbog….

Jeg gider ikke mere!
Jeg har lige været på en lang ferie til Afrika med min familie, og så kommer man hjem til det her. Efter et par måneder i Afrika havde jeg set frem til at være sammen med alle dem jeg savnede, men i stedet blev det min familie i et par måneder mere. Jeg længdes efter at se mine venner og hygge mig sammen med dem, men med 2 meters afstand er der vist intet sjovt.
Lige nu ønsker jeg bare at alt det her vil ende inden sommeren rigtig sætter i gang. Jeg kan ikke overkue at tænke på ikke at kunne være sammen med mine venner hele sommeren.
Jeg håber at den her virus forsvinder hurtigst muligt, så vi kan leve i et normalt Danmark igen. Jeg er bare bange for at den ikke lige forsvinder i foreløbig. Jeg håber bare det bedste.

Min normale hverdag
Jeg står op hver hverdag ved 8:20 tiden. Det er så det eneste gode ved den her epidemi, at man kan sove lidt længere. Jeg spiser ikke engang morgenmad, ved ikke helt hvorfor, er vel bare ikke sulten. Jeg går direkte ned og begynder at lave lektier. Det er normalt dødkedeligt, men nogle gange overrasker det også med nogle udendørsaktiviteter. Jeg får fri fra skole når jeg er færdig med alle mine lektier til den dag, det er normalt mellem klokken 13:00-15:00.
Derefter kan jeg godt lide at være aktiv udenfor, enten på trampolinen eller på jorden hvor jeg øver mig på tricks. Vi er også rigtig mange gange nede og spille fodbold igennem ugen, men det bliver lidt tørt med tiden, når man kun spiller mod sin far og småbrødre.
Når det så bliver mørkt, sidder jeg normalt og spiller lidt med vennerne eller laver noget med familien.
Jeg går i seng omkring klokken 22:00, men sover nok først ved midnatstid.