Dagbog #40

Syddjurs, fredag 17.04.2020
Kære dagbog.

I dag er det fredag og jeg er lige vågnet, klokken er lidt i 8 og jeg er lige vågnet. Det første jeg skal i dag er at lave idræt. I dag har vi fået af vide at vi skal yoga og det synes jeg egentlig var meget sjovt, men jeg savner virkelig mine klassekammerater. Jeg sidder bare hjemme på mit værelse det meste af dagen og laver lektier og træner, spiser og så går i seng og vågner dagen efter, hvor jeg laver det samme. Men senere på den dag lavet mig og et par stykker af mine gode venner fra klassen, et google meet så vi kunne snakke sammen/se hinanden mens vi laver vores lektier, det hjælper lidt at snakke med hinanden over computeren, så savner man ikke hinanden nær så meget.

Jeg synes dog ikke det er det samme som at være sammen fysisk og jeg synes det er rigtig træls ikke at kunne se sine venner. Men på den lyse side så arbejder begge mine forældre hjemme og så har jeg mere tid sammen med dem. F.eks. i dag sad vi også spillede brætspil sammen mens vi havde frokostpause, hvilket var meget hyggeligt og som vi ikke normalt ville have tid til.

Det er en underlig hverdag, som man skal prøve at vende sig til her i corona tiden, men man må prøve det bedste. Jeg savner også mine bedsteforældre, som jeg ikke har set i over 1 måned. Jeg kan ikke komme ned til dem fordi der er corona og så er min familie og jeg bange for at de vil blive smittet nemt og det ville ikke være så godt.

Mit største ønske er at komme tilbage i min klasse igen snart, så jeg ikke mindst kan se mine gode venner/klassekammerat igen men også så jeg kan få noget rigtig/normalt undervisning igen. Jeg savner også mine lærer rigtig meget da de er rigtig god og er gode til at hjælpe en.

Jeg håber på at jeg/alle får en normal hverdag tilbage snart, men man ved aldrig hvor lang tid det her corona kommer til at tage, men håber på det bedste…..