Dagbog #6

Syddjurs, onsdag 08.04.2020

Jeg synes helt ærligt den her nedlukning kom for sent, jeg tror vi godt kunne have undgået at vi alle skal være hjemme. Men jeg har enlig heller ik så meget imod den, jeg for masser af tid med min kæreste og mine svigerforældre, så jeg hygger mig ret meget. Jeg får set en masse film med dem, og spiller nogle spil, både brætspil med dem men har også spillet lidt på computer med nogle af dem fra skolen.
Men jeg er nu også ret bange for at få corona, men det tænker jeg da alle er, ikke fordi jeg tror det kommer til at have stor betydning for mig alene, men er nogle gange sammen med nogle ældre og jeg ville nu blive ret ked af det hvis de fik det pga. mig.
Jeg laver ikke det meste, jeg har fjernundervisning som jeg synes er meget kedeligt og jeg føler ik at vi lærer noget som helst i forhold til det vi kunne lære, hvis vi faktisk var på skolen med lærerne. Så jeg synes enlig både det er godt og skidt de har fjernet eksamen, fordi jeg tror ikke at der er nogle der er klar til det med den form for undervisning vi har fået de sidste par uger. Men jeg er også glad for at den er afskaffet fordi jeg gad ikke rigtig eksamen i år, jeg følte mig ik rigtig klar til det. Det er også ret træls der ikke er så meget at lave længere, ikke rigtig fordi jeg lavede noget specielt før, men jeg synes stadig det er mærkeligt at muligheden for at for eksempel spille volley ikke længere er der. Jeg har spillet volley i næsten 10 år, og er har været hjælpetræner i 2 år men er stoppet lidt med det, så det er mærkeligt ikke at kunne tage til volley og se hvordan mit hold klarer sig længere. Jeg skulle også have været til LM (landsmesterskab) men det blev jo selvfølgelig aflyst. Så det synes jeg er rigtig træls.
Men jeg håber virkelig at det snart bliver normalt igen, jeg savner mine venner fra skolen, det er så mærkeligt at gå fra at bo med dem hver dag til ikke at kunne se dem flere uger. men jeg ved godt der kan gå rigtig lang tid inden det bliver normalt ikke bare med nedlukning men også med økonomien, den bliver jo helt ødelagt af de her og jeg tror det kommer til at tage lang tid inden der bliver rettet ordentligt op på den igen.
Men det er vel bare et skridt ad gangen, og bare vente for os og håbe at regeringen for fikset det her, og at sundhedsstyrelsen kan få lov til at følge med