Dagbog #64

Syddjurs, mandag 20.04.2020

Kære Dagbog

Corona (COVID-19) har overtaget verden og alle mennesker hverdag. Min hverdag har i hvert fald taget en utrolig stor drejning og er slet ikke som den var for 2 måneder siden.

For to timer siden havde jeg et video-møde med min klasse, da vi ikke må tage i skole på grund af corona-virusset. Der er for stor smittefare og hospitalerne har ikke nok kapacitet til at alle bliver smittet på samme tid. Derfor foregår alt vores undervisning online. Vi kan ligge i vores seng og holde virtuelle møder med vores klasser, lave lektier og sådan bliver dagene gentaget.

Før corona-krisen blev aktuel var jeg sammen med mine venner hver dag, både i- og udenfor skolen. Jeg tog til træning hver tirsdag, torsdag og lørdag hvor jeg også var sammen med mine venner. Det har været en stor udfordring for mig at være ”tvunget” til ikke at mødes med mennesker. Jeg er meget socialt anlagt, så det har været svært.

Min mor og min bedste venindes mor har aftalt vi gerne må ses, så det er helt sikkert et plaster på såret i denne tid. Jeg har mødtes med nogle få andre for at gå en tur og snakke. Ellers foregår hele min hverdag på min mobil og computer. Jeg vil sige at man hurtigt vænner sig til at være hjemme og lave skolearbejde.

Nu, da jeg går i 9. klasse, skal jeg ikke til eksamen.Jeg synes selvfølgelig at det er ærgerligt at jeg ikke får en ordentlig slutning på de ti år jeg har gået i folkeskole, men jeg kan godt se at det er det mest nødvendige og fornuftige i denne situation. Vi får vores årskarakterer på vores eksamensbevis i stedet for selve eksamenskaraktererne.

Efter sommerferien skal jeg på efterskole, hvis ikke krisen fortsætter. Det er en idræts-efterskole, hvor jeg skal på håndbold-linjen. Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel i mit liv, men det bliver også lidt specielt, når verden ser ud som den gør på nuværende tidspunkt. Jeg har ikke kunnet træne som jeg plejer, men jeg har løbet hver anden dag og styrketrænet siden vi har været i karantæne.

Jeg vil til at lukke af for nu, men jeg skriver igen i morgen.

Hej hejjjjjjjj