Dagbog #77

Syddjurs, mandag 20.04.2020

Kære dagbog,

Jeg tror, at jeg snart bliver sindssyg. Jeg er spærret inde i mit hus 95% af dagen. Tror du, at jeg er ved at gå amok? Ja, det er jeg! Min skærmtid er steget med 3 timer, og mit iskaffe forbrug er kun blevet større. Det gode ved karantænen er, at det mindsker spredningen af Covid-19. Covid-19 er en ny virus, som er udbredt i hele verden. Den har alvorlige konsekvenser for de ældre og svage, hvis de bliver smittet. Jeg savner mine venner i skolen og det at kunne tage hjem til nogle i fritiden. Jeg får konstant minder på Snapchat fra sidste år, hvor jeg var sammen med mine venner. Heldigvis har jeg jo min telefon, så jeg kan ringe til dem, men det er ikke helt det samme. Hvis man skal se sine venner, så er det udenfor og med 2 meters afstand.

Jeg synes, at skærmundervisning både er godt og dårligt. Det er fedt, at man selv kan vælge, hvornår man vil lave sine opgaver, og hvornår man vil holde pause. Det dårlige er, hvis man har et spørgsmål, så kan man ikke komme i kontakt med sin lærer, medmindre der er lagt et Google Meet ind, hvor man kan stille spørgsmål.

Mine dage er ret ens. Jeg står op cirka klokken 08.30 og tjekker, om der er lagt et Google Meet ind. Hvis der er, så er jeg selvfølgelig med til det. Hvis ikke så tjekker jeg lektiebogen, og ser hvilke lektier der er for. Derefter laver jeg alle mine lektier, fordi så har jeg fri resten af dagen. Når jeg er færdig med lektierne omkring kl 12, så går jeg ud og spiser morgenmad. Efter det så ser jeg Netflix en halvanden times tid. Derefter går jeg nogle gange en tur med min familie, ellers træner jeg i cirka en time. Jeg får også meget af eftermiddagen til at gå på de sociale medier. Så spiser jeg aftensmad sammen med min familie, hvor vi snakker om dagens forløb. Derefter spiller jeg eller Face timer med mine venner og veninder.

Nogle dage går hurtigt, men mange går også vildt langsomt. Jeg synes til tider, at det er svært at være i isolation derhjemme på grund af, at man mangler det sociale. Jeg skal bare huske mig selv på, at vi gør det her af en god grund.

Jeg håber, at Covid-19 snart er ovre og at det danske samfund kan åbne op igen.