Dagbog #79

Syddjurs, mandag 20.04.2020

Kære dagbog

Solen skinner. Det er et perfekt vejr til at hoppe på trampolin med en god ven, MEN dette er ikke en muglighed. Ved du hvorfor?? Du har nok hørt meget om det, nu når alle, og jeg mener ALLE, snakker om dette emne. Ja du har ret, det er pga. CORONA!!

Jeg er ved at være godt og grundigt træt af dette emne nu!! Heldigvis har jeg da min familie. Min dejlige og skønne familie. Vi har det hyggeligt sammen. Vi får spillet en masse spil, set film (mest fordi at det er gratis i påskeferien.) og bagt et par kager.

Jeg savner at gå i skole som jeg (normalt) plejer at gøre. Det er bare ikke fedt at sidde foran skærmen hele dagen lang. En anden ting jeg savner, er selvfølgelig min højt elskede håndboldtræning. Jeg plejer at gå glad til træning hver tirsdag og torsdag.

Turneringen er sjovt nok også blevet aflyst, men det fede er at vi lå på en første plads. Nu hvor vi ikke er til træning skal vi lave hjemmetræning. Jeg er derfor gået med til at lave min mors træning sammen med hende. I søndags lavede vi 180 squad, jeg siger dig DET var MEGA hårdt. Jeg har blandt andet også løbet og cyklet.

Der er da også et plus ved det her. Nu skal du høre- JEG HAR FÅET EN TRAMPOLIN WUHUUUUU. Og jeg kan fortælle dig at den bliver der brugt rigtigt meget tid på. Jeg mener det virkelig. Mig og mine søskende er ude på den hver dag!!

Men du må da give mig ret i, dagbog, at der godt må kommer et par andre overskrifter end: ”Danmark under lockdown” eller ”pressemøde”. Man kan jo altid håbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nå men vi kedes ved hilsen mig


Kære dagbog

I dag er det tid til endnu en dag med hjemme skole. Jeg savner lidt den normale skole, men det er nu også lidt hyggeligt at være sammen med min familie hele tiden. Vi får spillet en masse spil, set film og bagt kager.

I dag er det en lidt anderledes form for skole. I dag er det en slags skærmfri dag. Vi skal endelig bare hygge os uden alle vores skærme. (Nu tænker du nok at jeg jo sidder og skriver på min computer, men det er nogle dage efter denne dag.) vi har fået nogle forslag til hvad vi kan lave. Der var alt fra gå en tur i det dejlige forårs vejr, til bag en kage som du ikke har bagt før.

Min lillebror er 5 år, og skal af den grund gå i hjemmebørnehave. Han keder sig derfor lidt uden legekammeraterne. Mine forældre bliver nød til at underholde ham, så de er meget glade for at jeg har fri i dag. Ham og jeg skal bage hans ynglings-kage nemlig hindbærsnitter. Han har glædet sig i 2 dage nu, så jeg tænker at han synes at det er fedt.

Nå men vi hostes ved (i ærmet selvfølgelig) hilsen mig